TODAY'S CHILDREN ARE THE ARCHITECTS OF THE FUTURE

TODAY'S CHILDREN ARE THE ARCHITECTS OF THE FUTURE

e-Twinning Projemiz

25.11.2023 62

Merkezimiz Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Matematik Öğretmeni Zöhre ÖZDEMİR KAPANCI'nın öyg1grubu öğrencileri ile katılmış olduğu   "TODAY'S CHILDREN ARE THE ARCHITECTS OF THE FUTURE" isimli e-Twinning projesi için çalışmalarına Ekim ayı itibari ile başlamıştır. Proje Avrupadan ve Türkiyeden toplam 23 öğretmenin katılımı ile gerçekleşmektedir. Projemizin konusu:

Milyarlarca yıldır canlılara ev sahipliği yapan Dünyamız, bugün iklim değişikliği tehlikesiyle karşı karşıya. Artan sıcaklık ve çevre kirliliği tüm canlıları olumsuz etkilemektedir. Doğal kaynaklarımız giderek tükeniyor. Uzmanlar, geri dönüşü olmayan bir döneme girmeden önce en kritik 20 yılda olduğumuzu belirtiyor. Tüm canlılar gibi insanlar da bu gelişmelerden olumsuz etkilenmektedir. Günümüzde insanlık sadece çevre sorunlarıyla mücadele etmek zorunda değil. Savaş, kıtlık, salgın hastalıklar ve sanayi toplumu olmanın getirdiği birçok olumsuz durum, insanların ruhsal ve bedensel bütünlüğünü bozmaktadır. Dünyamızın geleceği ve insanlığın güvenliği için bugün küresel iş birliğine ihtiyaç var. Sevgili öğrenciler, sağlıklı bir toplumun temeli sağlıklı bireylerdir. Sizler sayesinde geleceğe umutla bakabiliyoruz.

*Projemiz sayesinde Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin hayata geçirilmesi yönünde somut adımlar atacaksınız.

* Web 2.0 ve Web 3 tabanlı çağdaş bir proje olan projemiz sayesinde geleceğin dünyasına hazır olacaksınız.

* Projemizin yöneticisi sizsiniz! Projemizde dilediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Harika bir proje süreci için lütfen bize rehberlik edin!

*Milyarlarca yıldır canlılara ev sahipliği yapan Dünyamız, bugün iklim değişikliği tehlikesiyle karşı karşıya. Artan sıcaklık ve çevre kirliliği tüm canlıları olumsuz etkilemektedir.

*Doğal kaynaklarımız giderek tükeniyor. Uzmanlar, geri dönüşü olmayan bir döneme girmeden önce en kritik 20 yılda olduğumuzu belirtiyor. Tüm canlılar gibi insanlar da bu gelişmelerden olumsuz etkilenmektedir. Günümüzde insanlık sadece çevre sorunlarıyla mücadele etmek zorunda değil.

*Savaş, kıtlık, salgın hastalıklar ve sanayi toplumu olmanın getirdiği birçok olumsuz durum, insanların ruhsal ve bedensel bütünlüğünü bozmaktadır. Dünyamızın geleceği ve insanlığın güvenliği için bugün küresel iş birliğine ihtiyaç var.

*Sevgili öğrenciler, sağlıklı bir toplumun temeli sağlıklı bireylerdir. Sizler sayesinde geleceğe umutla bakabiliyoruz.

*Projemiz sayesinde Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin hayata geçirilmesi yönünde somut adımlar atacaksınız.

* Web 2.0 ve Web 3 tabanlı çağdaş bir proje olan projemiz sayesinde geleceğin dünyasına hazır olacaksınız.

* Projemizin yöneticisi sizsiniz! Projemizde dilediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. 

25-11-2023