OKULUMDA İYİYİM PROJESİ BAŞLADI !..

e-Twinning Projemiz başladı.

06.01.2024 63

Türkiye ve Azerbaycan ortaklığında hazırlanan OKULUMDA İYİYİM isimli eTwinning projesi çalışmalarına başladık. Projenin kurucusu Çanakkale'den tarih öğretmeni Mehmet YILDIZ 'dır. Biga Bilim ve Sanat Merkezimizi fizik öğretmeni Eda Türk Güneş ve  5 öğrencimiz temsil edecektir.

Yapılacak etkinliklerle öğrencilerimizin okulda kendilerini güvende görmeleri, mutlu hissetmeleri, akademik ve sosyal faaliyetlere aktif olarak katılım sağlamaları, çevresi ile olumlu ilişkiler kurmaları, sınıflarına ve okullarına ait olma duygusunu hissetmeleri ve bilinçli bireyler olarak yetişmeleri için etkinlikler gerçekleştirilecektir.

OKULUMDA İYİYİM projesine, Türkiye ve Azerbaycan’dan toplam 11 okul, 11 öğretmen ve 58 öğrenci katılmıştır.

06-01-202406-01-202406-01-2024