Biga Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Hedef kitlemizdeki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlayarak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek en düzeyde kullanmalarını proje odaklı çalışmalar yaparak sağlamak.

Misyon: Hedef kitlemizdeki öğrencilere farklı zeka türleri, yaratıcılık kapasiteleri, sanatsal yetenekleri ve liderlik becerileri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre üst düzey yeterlik gösteren ve konun uzmanları tarafından üstün veya özel yetenekli olduğu tespit edilen öğrencilere proje odaklı, hayat boyu kullanabileceği eğitim vermek.

Başarılar: ÇEV 2023- İLÇE BİRİNCİSİ İL BİRİNCİSİ

Saatler:
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Biga Bilim ve Sanat Merkezi (Bigabilsem)-

Telefon - 0286 316 93 73

WEB - https://bigabilsem.meb.k12.tr

Adres - ŞİRİNTEPE MAH. KIBRIS ŞEHİTLERİ CAD. NO 37 BİGA / ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Biga Bilim ve Sanat merkezi biga bilsem binası, 30.000 m2 alan içinde hertürlü imkana sahiptir.

Adres - ŞİRİNTEPE MAH. KIBRIS ŞEHİTLERİ CAD. NO 37 BİGA / ÇANAKKALE

Ulaşım Biga bilsem, Binamız biga devlet hastanesi yanında, çomu biga kampüsü içerisindedir. Şehir merkezine 3km olup,şehiriçi dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Biga Bilim ve Sanat Merkezi Biga BİLSEM,Biga Meslek Yüksek Okulu binasını kullanmaktadır.Biga meslek yüksek okulu ağaköy kampüsüne taşınmış olup,2021 eylül ayı itibari ile binası Biga Bilsem e tahsis edilmiştir.